Om elnätet.se

Välkommen till Elnätet AB – din pålitliga partner för kompetensutveckling inom elteknik och byggbranschen sedan 2011.

Vår historia

Elnätet AB grundades 2011 med ett klart uppdrag – att driva avancerad utbildning inom elinstallationsteknik med fokus på byggbranschen. Sedan dess har vi utvecklats och växt, och idag är vi en erkänd aktör med expertis inom områden som elteknik, projektledning, IT och entreprenadjuridik.

Vårt team

Våra kursledare är hjärtat av Elnätet. Med en imponerande erfarenhet från branschen och en daglig närvaro i den verkliga arbetsmiljön är de engagerade i att leverera inte bara tekniskt avancerad utbildning utan också en inspirerande och praktisk inlärningsupplevelse.

Våra kurser

Vi skapar våra kurser internt för att säkerställa en skräddarsydd utbildning som uppfyller dina specifika behov. Vårt fokus ligger på att erbjuda hög tekniknivå inom områden som elteknik, projektledning, IT och entreprenadjuridik. Med egna laborationslokaler, föreläsningssalar och en toppmodernt utrustad inspelningsstudio är vi redo att möta dina utbildningskrav.

Varför välja oss?

Vi strävar efter att erbjuda ett utbildningskoncept utan onödiga mellanhänder. Oavsett om du söker webbinarier, färdiga kurspaket eller utbildningar på plats eller via distans, är vi här för att möta dina behov. Din kompetensutveckling är vår prioritet, och vi ser fram emot att tillsammans skapa en framtid där din kunskap och färdigheter blomstrar.

Kontakta oss

Oavsett om du har frågor om våra kurser, behöver skräddarsydd kompetensutveckling eller helt enkelt vill veta mer om vad vi kan erbjuda, är vi redo att lyssna. Kontakta oss med din förfrågan, och låt oss tillsammans utforska möjligheterna. Välkommen till Elnätet AB, där din inlärningsresa blir vår gemensamma framgång!